Instalatie pentru stins incendii cu INERGEN

INSTALATII PENTRU STINS INCENDII CU GAZ INERT (INERGEN)

Sisteme de stingere cu inergen – Instalatia de stingere incendiu functioneaza cu gaz inert INERGEN (52% Azot, 40% Argon, 8% Dioxid de Carbon), stocat  in recipienti din otel inalt aliat, la presiunea de 150 bar, 200 bar sau 300 bar. Pentru descarcare sunt folosite dispozitive manuale sau automate. Gazul este distribuit si descarcat in zona protejata prin intermediul unei retele de distributie (conducte) si duze fixe care asigura o descarcare uniforma in zona care necesita protectie la incendiu.
Special adaptate la aplicatiile individuale , instalatiile sunt pregatite pentru stingerea incendiilor fara efecte secundare si fara impact negativ asupra obiectelor protejate sau a mediului.
Domeniile tipice de aplicatie pentru Sistemele de Stingere cu Gaz Inert”  includ: instalatii electrice , statii de transformatoare , echipamente de telecomunicatii, camere cu echipamente de supraveghere si control instalatii, fluxuri tehnologice, camere servere , arhive, depozite, hotelui, cladiri pentru birouri, subsoluri cladiri, instalatii si utilaje de tratament, injectie metale sau mase plastice, depozitare substante cu pericol de explozie , vopsele,  instalatii de fabricare a spumei, in procesul de prelucrare al lemnului, convertoare de energie, instalatii de vopsire/pulverizare.
 
cere-oferta
 
SCHITA IZOMETRICA
 Inergen Instalatie de stins cu INERGEN Instalatie de stins incendii cu Dioxid de Carbon
 
1 – Duza deversare, 2 – Detectoare, 3 – Alarma optica, 4 – Alarma acustica, 5 – Colector, 6 – Butelie comanda, 7 – Butelii Inergen, 8 – Centrala comanda, 9 – Buton de alarma, 10 – Valva descarcare, 11 – Instalatie deversare
 
Instalatie inergen
Sisteme de stingere cu inergen
 AIRMED_TEL
 

e-mail: office@airmed.ro

date de contact: AIR MED SRL Email: office@airmed.ro Tel: +40 754 017 605 Instalatie pentru stins incendii cu INERGEN AIR MED - Butelii si Echipamente Oxigen Medical - Instalatii cu INERGEN Butelii Oxigen Medicinal | Brazare Conducte Oxigen | Butelii Gaze Speciale